Wyoming bettingintäkterna ligger strax under 1 miljon dollar under öppningsmånaden

Sportspeloperatörer i Wyoming genererade 954 416 dollar i bruttointäkter under den första månaden av laglig spelverksamhet i delstaten – men nettointäkterna var negativa.

Medan bruttointäkterna uppgick till nästan 1 miljon dollar var nettointäkterna från sportvadhållning – efter att reklamutgifter har inkluderats – negativa. Operatörerna förlorade 123 969 US-dollar i nettovinster från vadhållning.

Denna intäktssiffra kom då spelarna satsade totalt 6,4 miljoner dollar under månaden. Fotboll var den överlägset populäraste sporten för vadslagning, vilket gav bruttointäkter på 512 885 dollar på spel för 3,6 miljoner dollar. Parlay-spel uppgick till totalt 1,1 miljoner dollar och gav intäkter på 233 498 dollar. Bästa Bettingsidor med svensk licens betting24.se.

Leave a Comment