Live5 lanseras i British Colombia efter att licensen godkänts

Spelautomatutvecklaren Live5 har fått tillstånd att för första gången lansera i den kanadensiska provinsen British Columbia.

Live5 certifierades av British Colombias Gaming Enforcement and Policy Branch (GEPB).

Leverantören har redan en licens i Quebec, genom Loto Quebec.

Företaget kommer att fortsätta att integrera sina titlar – genom Scientific Games – med British Colombia Lottery Corporation och PlayNow, en onlinespelstjänst.

Spelare i British Colombia kommer sedan att kunna få tillgång till Live5:s titlar, som inkluderar Sheba, Orb of Osiris och Win In Rome.

”Vi är mycket glada över att ha fått de nödvändiga godkännandena för att lansera vårt populära innehåll av spelautomater online hos British Colombia Lottery Corporation och för spelare på deras PlayNow-webbplats”, säger Lloyd Butler, vd för Live5.

”Våra spel har utformats för att leverera höga nivåer av spelarengagemang och underhållning via spännande bonusfunktioner som erbjuder gott om stora vinstmöjligheter. Det har visat sig vara ett framgångsrecept på otaliga marknader och vi tror att PlayNow-spelarna kommer att njuta av den roliga upplevelse som vårt innehåll erbjuder.”

Live5 har också licenser i hela Europa, bland annat i Spanien, Sverige och Italien.

”Vi tror att den kanadensiska marknaden har en betydande outnyttjad potential och genom att ansöka om och få certifieringar som denna med GEPB positionerar vi Live5 för en lång och framgångsrik framtid på marknaden tillsammans med våra operatörspartners”, tillägger Butler.

I augusti införde Kanada sportspel på enstaka evenemang i landet efter att senaten antog lagförslag C-218 med röstsiffrorna 57-20.

Leave a Comment